Proč kupovat značku kitikate?

kitikate je značka dětského oblečení, jejímž cílem je, aby děti rostly zdravěji  a aby se mohly oblékat zcela ekologicky. Existuje mnoho důvodů, proč značka kitikate vyniká mezi konkurencí.

 Tady jsou některé z nich:

  1. Široká paleta výrobků

Naše nabídka je tak rozmanitá, že je téměř nemožné, aby rodina pro své dítě nenašla to, co potřebuje. Novorozenecké sady do porodnice, body, polodupačky,overálky, svetry, čepičky, pletené deky.. .

  1. Cenová dostupnost

kitikate vždy prodává za přijatelné ceny. To ovšem neznamená, že je ohrožena kvalita.

Jinými slovy, kitikate vám nabízí kvalitu za rozumnou cenu.

  1. Rozšiřování sortimentu

V naší nabídce najdete každou chvíli něco nového. Stále pro vaše děti vymýšlíme nové vzory nebo rozšiřujeme nabídku o nové výrobky.

  1. Možnost dopravy zdarma

Pro nákupy přesahující určitý limit je vždy doprava zdarma. Nabízíme také možnost osobního vyzvednutí objednaného zboží.

  1. Stylové oblečení

Být oblečen podle poslední módy už není výsadou dospělých. Sledujeme módní trendy a promítáme je do naší kolekce.

  1. Kvalita použitých materiálů

Žádný z materiálů použitých ve výrobcích kitikate nepoškozuje pokožku nebo zdraví kojenců. Certifikáty použitých materiálů jsou k dispozici jak na webových stránkách  tak v obchodech.

  1. Moderní design

Všechno oblečení značky kitikate je navrženo odborníky ve svých oborech tak, aby bylo vysoce  elegantní, pohodlné a s vyladěnými barvami a vzory.

  1. Kvalitní bavlna

S našimi výrobky mohou vaše děti vstoupit do zdravého a klidného života od svého prvního dne.

  1. Možnosti slevy

Na našem eshopu vám přinášíme slevové akce.

  1. Bezpečné nakupování

Při nákupu nabízíme možnost úhrady dobírkou  nebo platby přes platební bránu GoPay, které jsou zabezpečeny podle nejvyšších bezpečnostních standardů a veškeré přenášené a ukládané informace jsou vždy šifrovány.

Najdete nás i na MALL.CZ